Asiakasedut

Salpa apteekki kuuluu yksityisten apteekkien muodostamaan Avainapteekit-ketjuun. Pidämme huolta Sinun ja läheistesi hyvinvoinnista elämäsi kaikissa vaiheissa. Meiltä saat myös Bonusta S-Etukortilla.

Bonusta S-Etukortilla

Olemme Kymen Seudun Osuuskaupan yhteistyökumppani, mikä tarkoittaa, että saat vihreää S-Etukorttia näyttämällä meiltäkin S-ryhmän Bonusta!

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä. Bonus lasketaan oman osuuskauppasi kulloinkin voimassaolevan normaalin bonustaulukon mukaan. Tarkista bonustaulukko oman osuuskauppasi sivulta osoitteesta www.s-kanava.fi/web/s/osuuskaupat. Bonusprosentti määräytyy kalenterikuukauden aikana asiakasomistajatalouden yhteenlaskettujen bonusostojen perusteella.

Hyödynnä avaintarjoukset

Kaikille asiakkaille suunnatut avaintarjoukset vaihtuvat kuukausittain. Löydät voimassa olevat avaintarjoustuotteet Salpa apteekin Facebook-sivulta ja Avainapteekkien kotisivuilta. Lisätietoa tarjouksista saat Salpa apteekista. S-Etukortilla saat Bonusta myös avaintarjoustuotteista.

Avainapteekit-asiakaslehdessä on aina kuukausittain vaihtuvat tarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa. Hae Avainapteekit-lehti Salpa apteekista!