Avainasiakkuus kannattaa!

Salpa apteekki kuuluu yksityisten apteekkien muodostamaan Avainapteekit-ketjuun. Avainapteekit tarjoavat avaimet terveytesi ja hyvinvointisi parhaaksi elämän eri tilanteisiin ammattitaidolla ja aidolla sydämellä.

Keskittämisen edut

Olemme Kymen Seudun Osuuskaupan yhteistyökumppani, mikä tarkoittaa, että saat vihreää S-etukorttia näyttämällä meiltäkin S-ryhmän Bonusta!

Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista. Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä. Bonuksen suuruus määräytyy S-ryhmän liikkeissä ja yhteistyökumppaneilla tekemiesi ostosten kokonaissumman perusteella.

Hyödynnä tarjoukset

Apteekkiemme Avainasiakkaana pääset käsiksi Avainasiakas-tarjouksiin! Monipuoliset tarjoustuotteet vaihtelevat kuukausittain. Löydät voimassa olevat tarjoustuotteet Avainapteekkien kotisivuilta ja lisätietoa saat niin Salpa apteekista kuin Utin apteekistakin.

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä Apoteekki-asiakaslehdessämme on aina kuukausittain vaihtuvat tarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa. Hae Apoteekki-lehti Salpa apteekista tai Utin apteekista!

Huolehdi lääketurvallisuudesta

Avainasiakkaaksi rekisteröidyttyäsi ostotietosi tallentuvat apteekkimme asiakasrekisteriin, mikä parantaa lääkehoidon turvallisuutta. Asiantunteva henkilökuntamme pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopi­vuuden sekä ottamaan huomioon myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeallergiat ja yliherkkyydet.